Jag kommer bli en finsmakare!

Ja så var de helg igen.. Igår jobbade jag som vanligt och sen hem och ha tvättstugan.. och sen bara de av till Andreas för guitar hero kväll och denna gången tog jag med mig mickarna till playstation så nu hade vi sång oxå!

Och god mat och vin bjöds de på! Tapas! Och oj jag kommer bli en fin smakare, gud så mycket nyttt jag fått äta sen jag flyttade hit.. Åt massa olika ostar, vissa luktade illa och smakade lika så men sen fanns de dom som va skit goda, tex en ost med komjölk som hade aska mellan sig! :) Och vinexperten Andreas bjöd på fler olika viner.. ett som smakade som jäst päronmer och ett som smakade saft och ett rött som alla andra lovordade och som andreas visade hur man fick orgasm utan att ha sex... men de vinet tyckte jag inte om.. men jag har ju oxå precis lärt mig dricka vin!

Idag är en vanlig söndag där man ska handla och ta hand om gårdagens tvätt och laga mat. Och min tur till Coop gick lysande Doris är min pärla.. ;) Jag skulle köpa tops och när jag flyter ur förpackningen så går den sönder och de ramlar ur tops på halva golvet och i vagenen. Jag säger snällt till kassörskan att den gick sönder när jag tog upp den och hon scannar in den, va fan jag vill väl inte ställa mig där å plocka upp 200 tops? Så jag ber henne snällt att jag inte vill ha en trasig kartong..och jag glömde min vitpeppar.. jag såg den inte innan gick så jaja får väl köpa en ny sen..
Jag skaffade mig även lite fler vuxenpoäng genom att bli coopmedlem.. :) Så att jag ska kunna scanna sen så att man slipper stå i kö! :) Så om två veckor kommer min kort.. undra om jag har fler vuxenpoäng att skaffa?

Nu är det jobb i 3 dagar och sen ledigt torsdag och fredag och då kommer Älin! Jag jobbar dock på lördag men Älin har lovat att hon klarar sig själv, ska nog försöka hinna med att skaffa en karta till henne... :P Efter jobbet ska vi göra Göteborg sååå osäker och ha så kul som vi hade sist!!! :)
Och på söndag antar jag att Älin vill äta på PizzaHut?

Saknar Ellinor, och du ska veta gumman att du är bäst! Vad som än händer!!! Miss you!

Jaha, dags för träning!

//Fröken FLoRist!!

Kommentarer
Postat av: Ellinor&Emilia

Tack gumman..Du är bäst också=)

Postat av: Ilin

Haha, njaa, vi får se om det blir ngt Pizzahut eller inte.. Jag blev lite avskräckt av deras priser sist. Hur mycket kan man ta betalt för en pizza egentligen? Förvisso en god pizza, men ändock..

2009-01-22 @ 19:01:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback