Stockholm

Igår gjorde jag en tur till Stockholm. Blev en heldag och Jenny och jag hann med en hel del. Först tog vi oss hem till Jenny så jag fick se hur hon och Fredrik bor. Påvägen till Årsta så åkte vi via Liljeholmen, och herregud vilken skillnad det var på mitt kära Liljeholmen. Stort köpcenter, massa butiker och restauranger. Tänk om det varit så fint där när jag bodde där... Min buss gick fortfarande från samma "gate", gissa om jag blev sugen på att ta den och åka "hem". Jenny och Fredrik hade en jättefin och mysig lägenhet.

Sen bar det av in mot stan och möta upp en gammal arbetskollega, Rima, för lite lunch. Och mycket skvaller! Så roligt att ses!
Rima skulle tillbaka till jobbet och Jenny och jag gick till Lakritsroten. En butik med bara massa laktrits! Jag passade på att köpa lite laktrits som man kan göra glass på! Så när jag kommer hem ska jag prova att göra lakritsglass! :)Sen kan man säga att Jenny och jag gjorde Stockholm, vi var i flera butiker, fikade och ja bara hade det bra.

Vi besökte Nespresso butiken så att jag fick köpa kaffe också. Herregud vilken butik de var! Jättelyxig butik med runt 12 personal och man fick hjälp väldigt snabbt. Jag frågade om dom inte skulle öppna i Göteborg, men det skulle dom inte, synd!

Det var en rolig och mysig dag i Stockholm, och jag gick mest runt och var nostalgisk. Och det kändes som att jag skulle åka hem till Hägersten när vi sagt hejdå. Men så var det ju inte. Jag saknar nog Stockholm lite. Men jag har det bättre i Göteborg, det vet jag.

Trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback