Fredag

Japp, idag är det fredag. men jag måste trots allt få berätta om torsdagen och min hockeyupplevelse.
Tänk er att gå på hockey med någon som nästan sett varenda av Frölundas hemmamatcher i 30 år. Bara där är ju kvällen bra. Hehe. vi började med öl/cider på Goa gubbars hak Stage door. Där pratades det hockey med alla andra, matchen var ju trots allt väldigt viktig. Sen vidare till Scandinavium och där börjar man med ett besök i baren. Ännu en öl/cider och sedan är det dags för matchen. Det var fullsatt i Scandinavium igår! Min vän Lennart var helt inne i matchen. Och förklarade för mig vad som hände, skrev på domaren, jublade högst när Frölunda gjorde mål. Jaa allt som en hockeysupporter gör helt enkelt. I paus blev det öl/cider igen. Och där kände väl inte jag för att svepa ännu en cider så jag tog paus jag med hehe.
Sen andra period och lika mycket rop och hej. Sedan paus och nu var det dags att visa mig den andra baren på Scandinavium. Och helt plötsligt blev jag lämnad själv med 3 öl i handen och i främmande mäns sällskap.  Japp, men det gick ju fint de med. Det var bara att svepa ölen för i denna pausen skulle man hinna äta en korv med bröd också. Sen tredje period och det var superspännande. Min vän Lennart var supernervös. Men sen till sist så vann Frölunda, Lennart blev glad, tjejen framför mig grät av lycka och jag kunde inte annat än att le. Det var nog den roligaste kvällen på länge.. Det är verkligen så svårt att återberätta. Men ja hehe.. jag kommer leva på denna kvällen länge.

Och nu är det fredag. En skön fredag. Jag har jobbat och nu ska jag spendera kvällen i soffan. Och imorgon kommer Michaela och Viggo! :) Ska bli så roligt med besök. Länge sen jag hade besök. Och Michaela har inte varit hemma hos mig sen jag bodde i Sthlm! Detta kommer bli en bra helg!

Puss och kram
Fröken Florist

Kommentarer
Postat av: Carin

Kul o höra att du uppskattar att titta på Sveriges härligaste hockeylag (inte det bästa dock!)Kramar Carin o Pelle


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback