Lördag

Japp, lördag. Började dagen på gymmet. Jag var helt ensam där till en början. Å då menar jag heeelt ensam. Eftersom vi medlemmar kommer in utan att personal är där. Men sen kom min kära bror och vi körde båda löpning.
Sen bar det iväg till jobbet. Och där gick det i ett. Massa kunder hela dagen. Jag älskar när det är så! Glada trevliga kunder som köper allt möjligt. Tänk om alla dagar kunde vara så...

Efter jobbet mötte jag upp bästa Mli, och vi tog en mysig eftermiddag på stan. Mat, fika och sen gick vi i massa butiker och drömde oss bort.

Och nu är jag hemma. hemma, och allt känns så mörkt och tråkigt. Jag har för mycket energi för mitt egna bästa ibland. Men jag ska nog gå ner och handla något gott, ta ett bad och sen bara dö i soffan med en bra bok.

Imorgon blir det gymmet igen, måste träna bort lite mer träningsvärk. Detta går inte! Sen ska jag laga någon smarrig middag och ha myssöndag som bara jag kan! ;)

Lina: Åh ser fram emot ett litet brev, jag har nog tyvärr ingen adress till dig , så du får gärna skriva med den också! :) Nää ingen mer favoritros... Eller vi hade whitenaomi inne för ett tag sen, och den va underbar!

Ha en underbar helg! fröken florist

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback