Söndag!

Japp igår hade jag världens bästa dag! Först jobb, och sen va jag på hockey! gud så kul de är att gå på hockey!! Och Frölunda vann ju! Då blev det nog extra roligt!! :)
Mer hockey hoppas jag på!

Sen blev det en spontan utgång med Lina, först ett glas på Lilla London och sen vidare till Flying Scotsman!  Och vilken kväll det blev! Det spelades dessutom Dr Alban 2 gånger(!!!) tänka er att jag blev glad!! Som vanligt när jag bestämt mig för att gå hem tidigt så kommer jag alltid hem sent. Hemma vid halv 4. japp.. Men en himla kul kväll! :)

Och idag har jag varit istan och kollat på vinterjackor! fastnade för denna på Intersport.. I svart tror jag, verkar stå emot vind och regn bra med! Och det behövs ju verkligen här nere. Nå vad tror ni?


Bilden lånad från Intersport.

Nu ska jag fixa lite här hemma, laga lite mat, dammsuga och packa träningsväskan för imorgon. Första PT-passet, jag är sjukt peppad!!

lisa: jag tränar på gym och har mest kört kondition, men nu vill jag bli stark! målet med träningen var till en början att gå ner i vikt, men nu är jag mer fast och får träningsabstinens. Och jag mår otroligt bra utav det helt enkelt.  Sen funderar jag på att kanske anmäla mig till något lopp, men det är bara en fundering än sålänge! :)

Skön söndag! Fröken Florist


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback