Fredag..

Japp idag är det fredag, skönt med helg tänker ni nu.. Men icke för jag ska jobba heeeela helgen!
Så vad har hänt sen sist? Hm...

Jag har träffat ett gulligt äldre par i en busskur.. Jag hade varit på Ica och handlat å tog bussen hem för att mina kassar vägde lite förmycket för att jag skulle orka gå hem. Å när jag kom så flyttade det äldre paret ihop sig och sa "kom o sitt brevid oss" Men jag sa att jag kunde stå.. Och mannen sa "okej, ja du är ju ung. Vi äldre vi gillar att sitta...dina kassar ser väldigt tunga ut du får gå först på bussen". Dom var så himla söta! Jag vill oxå bli söt när jag blir äldre, jag vill inte bli en gnällig liten tant.. jag vill vara en söt liten tant! Det är mitt mål!

Veckan som kommer så blir det mycket resande.. På tisdag åker jag å hälsar på Ellinor, Emilia å Pelle i strängnäs.. Kommer bli superkul! Jag saknar dom!!
Och på fredag blir det dalarna <3 jag måste hem å låna mammas tvättstuga(eftersom jag bara får tvätta 3 ggr i månaden hemma hos mig :() Kommer bli trevligt att få komma hem till mor å far och mysa lite.

Jag har inte så mycket inspiration till något just nu.. jag känner mig mest trött.. å kroppen gör ont.. så man kan väl säga att hösten är här och att det är dags att plocka fram värktabletterna!

Ta hand om er! 

//Fröken FLoRist!

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej! jobbit med ont i kroppen!

hoppas det blir bra!

jag gör lite ditt o datt på dagarna :) Letar lägenhet i Uppsala, jobbar som florist ibland o kokar tvål åt kanobi. pysslar ganska mycket.

ta hand om dig! kraaaaaaaaam.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback