Stockholm

Idag insåg jag ännu en gång att Stockholm är stoooort! Jag kan sitta på tunnelbanan å känna fasen va stort de är här. På tunnelbanan idag kände jag mig stolt. Stolt över mig själv faktiskt! Jag flyttade hit ensam, för 2 år sen.. hur fan vågade jag de??? Jag känner mig stolt över allt som jag gått igenom här. Sökt nya jobb när dom jag haft inte varit bra, tagit tag i mitt liv osv. Så idag tänker jag faktiskt skryta lite om mig själv för jag känner mig sååå jävla stolt över mig själv, så de så!

Igår var en rolig dag! Jobbade först.. och sen gick jag till Öster och hjälpte L-M med brudbukett.. vi hade roligt, disskuterade både seriösa och oseriösa grejer! Den tjejen har så många kloka ord! Så brudbuketten då? Jo den blev bra, eller ja jag kände mig nog mer nöjd igår kväll än vad jag gör nu när jag kollar på bilder. Känns som att den blev lite stor men bruden ville ha en boll och inget grönt så de fick hon oxå!


Ni florister får väl granska å hissa eller dissa mig ;)

Idag va jag på stan och strosade runt, köpte ett par jeans och 3 pocket böcker. Jag har upptäckt att det är himla skönt att läsa innan man ska sova.. Köpte bara deckare, jag gillar nog de bäst. Jag har myslördag idag.. jag gör bara sånt jag känner för och ska sitta hemma i soffan heeeela kvällen i sköna mjukiskläder. Jag är trött på att gå ut på krogen. Jag njuter av att bara sitta hemma och inte göra nått.


//Fröken FLoRist!

Kommentarer
Postat av: Lina

Heej Carro! :) Hade ingen aning om att du har en blogg.. men jag hittade minsann hit! roligt! hoppas det är fint med dig. nu kan jag ha mer koll på vad som sker i ditt liv genom bloggen! hihi. jag har cokså en, dock skriver jag varken mycket eller ofta men den finns i alla fall! ta hand om dig! stooor kraaam.

Postat av: Ilin

Hiss! Hiss, hiss, hiss, hiss!! I hållare eller handbunden? Snygg som sjutton hursom. :D

2008-09-07 @ 14:28:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback