Tänk va en kommentar kan förstöra en hel dag...

Jag var verkligen på kalas bra humör imorse, men sen kom en kommentar som inte gjorde mig allt för glad. Jag tänker inte gå in på vad det är eller vem som sa det. Men den tog hårt.. jag vet att jag inte borde ta åt mig men de är inte alltid så lätt.


Har jobbat idag, och fast att vi inte har något att göra så är det kul! Går runt i butiken å grejar, flyttar om och ändrar och tar fram saker å ting! :) Jag jobbar även imån,men det känns inte så hårt att jobba eftersom jag är ledig på söndag! Det är guldvärt att inte jobba en söndag kan jag säga!

Nu är mina föräldrar i Sthlm, min pappa är finalist i Aftonbladets Grill-SM.Så dom bor på hotell i stan och imån går finalen ute på Djurgården. Jag hinner dock inte dit eftersom jag jobbar, han får klara sig med mammas stöd.
Så idag efter jobbet så mötte jag upp dom å sen gick vi och åt mat tillsammans. Det kändes så konstigt att äta ute å sen åka hem själv.. å dom tog tunnelbanan åt ett annat håll. Det kändes precis som att dom bodde här och att vi hade umgåtts tillsammans en kväll. Ibland vore det skönt att ha sin familj på samma ort. att vi allihopa bodde på samma ställe. Jag hoppas dom vet hur mycket dom betyder.. å fredrik å mli oxå såklart! :)

//Fröken FLoRist!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback