Tankar

Ibland undrar jag varför bor jag i Stockholm? Vad har jag här som gör att jag blir kvar? Ja ett jobb kanske. Men just idag så tycker jag att det suger riktigt hårt att bo här. Jag känner mig ensam, men vill ändå inte hitta på något överdrivet. Jag har haft en dålig vecka denna vecka.
Jag vet egentligen inte vad som gjort att mitt humör sviker. Men jag känner lixom inte för nått. Jag har ingen inspiration.

Jag har många gånger fått höra att jag är stark som person och att vissa inte förstår hur jag vågade flytta till Stockholm utan att känna nån. Men man måste våga för att komma nån vart här i livet. Och visst jag vet att jag är stark som person, och jag vet att det inte är nån idé att sitta å deppa ner sig själv. För det enda som hjälper är faktiskt att man själv ändrar på saker och ting. Så det kanske är så att jag är klar i Stockholm, jag har gjort mitt här å det är dags att traska vidare här i livet? Men vart? Å vad vill jag göra?Jag vet att min tid i stockholm har gett mig ett enormt självfortroende och att jag växt som person. Jag känner mig inte alls som 21 utan snarare mer som 25. Jag önskar att jag fick veta om jag skulle sakna stockholm om jag flyttade härifrån eller om jag skulle kännna att det var skönt att jag flyttade. Tänk om nån bara kunde komma å bestämma allt och ge svar på allt som man vill ha svar på.

Det blir aldrig som man tänkt sig, och det är något som jag fått lära mig. Och man ska aldrig lita på någon heller. Man ska gå sin egen väg. Och som min kära mamma brukar säga "Carro, var dig själv å strunta i andra".


Jag ska nog avsluta detta mindre roliga inlägg med att säga att jag är trött på mitt ensamma liv!


//Fröken FLoRist!


Kommentarer
Postat av: Lina

nejmen sötCarro! du behöver en stor kram! det är ibland svårt att veta vad man vill. men jag tror att du i sinom tid kom underfund med vart du vill bo, jobba o vara. det man alltid kan trösta sig med är att man alltid kan flytta tillbaka om en eventuell flytt skulle bli att kännas fel i efterhand. sedan behöver du ju inte känna att du måste bestämma allt precis nu. jag känner för att flytta till Uppsala för tillfället.. men jag har ingen aning om ifall jag kommer vilja bo där jämt eller bara ett halvår. saker o ting får visa sig. TA HAND OM DIG!! STOORA KRAMAR.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback