Telefonförsäljare..

Suck en telefonförsäljare har förföljt mig.. och NEJ jag vill inte skaffa hemtelefon hos Comhem!! Visst skulle jag vilja ha fler tv kanaler, eftersom jag bara har "bondtv" men mannen som ringde skulle pråmt få mig att välja combo, alltså telefoni, tv å bredband! Men där gick han på en nit för jag ville inte gå med på det. Blev vrång å tackade nej till alla hans erbjudanden!

Så vad händer då? Ja.. Hm... Har jobbat idag..Kändes som världens längsta dag.. Kanske för att jag inte känner mig på bästa humör idag.. Alla måste vi få ha våra dåliga dagar, annars kan man inte ha sina bra dagar! :)

Har beställt ett överkast från Ellos idag... skabyta gardiner och dona en vacker dag. Och då behöver jag ett nytt överkast. Får se hur lång tid de tar innan de kommer!

Min mamma är så himla söt! Jag beklagade mig för några dagar sedan att mina leggings har gått sönder och att jag skulle behöva ett par nya, men att jag inte hittat några i Sthlm. Så idag när jag ringde så säger hon "imorgon kommer ett par leggings med posten, så öppna paketet försiktigt så att dom inte går sönder." Älskar dig, mamma!

Nej de får vara allt för nu...

//Fröken FLoRist!

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej :)

Haha, jaa. jag hörde om "pappamötet". det var roligt! trivs du i huvudstaden? kraam!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback