Doris har dykt upp i mitt liv!

Sorry för min lilla bloggpaus men jag har inte haft inspiration till att skriva och när jag väl har haft det så hag jar jobbat mycket.

Men nu är jag ledig två dagar :) Julveckan gick förväntans värt bra på jobbet.. inga övertidstimmar och allt annat har flytit på bra! Jobbade igår men det gick så himla fort. Och sen hämtade min bror upp mig vid jobbet och sen hem till dom och åt och delade ut julklappar och spelade buzz.. Mamma o pappa är självklart också här :) Dom bor hemma hos mig men vi är mest hemma hos Fredrik å Mli så att vi får umgås heeela familjen Andersson/Gestranius :)

Fick jag nå roligt i julklapp då? Jaa, bara bra grejer! Sånt man behöver som trosor å strumpor och ett presentkort på hagabadet! Där man kan välja massa olika behandlingar.. jag har inte bestämmt mig för vad jag vill göra än men det är ju ingen brådska heller..

Så en glad nyhet (tycker jag iaf) håll i er nu! JAG HAR KÖPT BIL!!!! Hihi, en jättesöt röd liten ford KA.. Och mamma å jag har döpt henne till Doris, ja vi är inte normala för vi döper alla våra grejer min dammsugare heter tex Hugo. Nog om de, jag köpte bilen för att jag kände att jag ville kunna ta mig lättare å handla och kunna åka hem till fredrik å mli när jag vill utan att dom måste skjussa hem mig sen.. Så mina snälla föräldrar hjälpte mig att hitta en bra bil å så köpte jag den :)

Idag ska vi hem till min bror å käka kalkon! Hur gott som hellst och en tradition på juldagen! :) Och jag ska nog ta med mig mitt singstar dit så att vi kan köra singstar istället för Buzz ikväll hehe..

Imorgon blir det hockey, frölunda mot hm.. ingen aning. Vi fick de i julklapp av mor å far, det är kul att gå på hockey inte för att själva hockeyn är sådär jätteintressant men de är kul att kolla på folk och höra stämmningen.

Och till sist får jag önska alla en god jul!

 //Fröken FLoRist!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback