Helgen

Sorry att jag inte uppdaterat men jag har helt enkelt inte haft tid!

I lördags jobbade jag och sen kom Fredrik å Mli och hämtade mig och vi for och handlade, skönt att få skjuss :) Sen hämtade jag kläder å grejer så att jag kunde sova över hos dom. Sen hade vi buzz kväll hemma hos dom, och Mli vann :)

Och igår så va vi runt o fixade massa inför jul, jag köpte gran :) Så nu har jag allt som behövs för julen! Mamma å jag ska klä granen när dom kommer ner, eftersom mamma tycker de är kul och för att jag vill ha lite sällskap så gör vi de ihop. Fredrik å Mli ska ha riktig gran så vi va på blomsterlandet igår å kollade, och Mli hittade en gran hon ville ha... va rätt roligt att se den lilla kroppen hoppa runt bland massa granar. Dom köpte dock ingen gran för hur skulle dom få hem den när jag va med? Så de fick bli en annan dag..

Idag är jag ledig och har tvättat på morgonen. Ska nog ta och baka lite nu och ikväll är jag bjuden på födelsedagsmiddag hemma hos Fredik å Mli. Anderas fyller år så de ska vi fira :)

Hann inte med något Liseberg denna helgen heller... Får ta de någon annan dag.,. Kan ju till å med tänka mig att gå någon dag efter jobbet. Vi får se hur de blir :)

Nej dags att göra sig klar för att gå en liten promenad och sen ska de bakas!

//Fröken FLoRist!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback