Veckan gick så fort

Så jag inte alls hunnit skrivit...

I måndags var de födelsedagskalas hemma hos Fredrik o Mli, vi åt tyskhusmanskost med bland annat surkål, låter kanske inte så gott men de va de. Sen kollade vi på Roberts Gustavssons DVD Lösvikt, hur bra som hellst... :)


Innan alla kom låg jag i soffan och drack vin.. inget gott vin men men.... mysigt va de :)

Hm vad har mer hänt i veckan, jag har besökt vårdcentralen o fått veta att jag ska jobba med vantar så att mina händer ska må bra.. Mina händer klarar inte av kölden.. Så de va bara att köpa vantar de.. Å alla som jobbar med blommor kan tänka sig själva hur de är att jobba med vantar, de är bökigt och de ser konstigt ut. Men men..

Igår kväll bakade jag,Mli o Emma pepparkakor :) Mysigt!! Vi hade det väldigt trevligt.. och sen sov jag kvar hemma hos Fredrik o Mli, skönt att slippa åka hem sent :)

En söt tomte som jag gjorde..Haha..
 

Dagen har gått så fort idag, ska jobba imorgon och sen är jag ledig söndag.. och sen blir det mycket arbete inför jul. De är kul men man hinner inte med så mycket annat. Och den 20/12 kommer mamma o pappa ner :) Saknar dom väldigt mycket, dom stannar fram till den 30/12 och då åker jag med dom till dalarna för att fira nyår där! Hur mysigt som hellst!

Nu ska jag slappa lite och sen sova... Ta hand om er!!

//Fröken FLoRist!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback