I'm back in Stockholm

Oj, de var visst ett tag sen jag skrev.. Men jag ser ju även att det inte är allt för många själar som läser.. så jag kanske borde lägga ner?

Vad har hänt sen sist då?

Jo jag har varit några dagar i Göteborg. Hälsat på Fredrik å Mli. Hann med en fika med Michaela oxå.

Vi gjorde det vi alltid brukar göra, gå på avenyn, sitta i hamnen en kväll å bara titta på massa folk. Vi åt oxå en helt underbar middag hela familjen. Pappa grillade och det är nog det godaste jag ätit på väldigt läänge!

Jag ville inte lämna göteborg men ibland måste man ju åka hem.
Ja å efter göteborg så for jag till sthlm. Å i lördags blev det utgång men Älin!

Vi hade en kul kväll, Älin är så himla gullig ;) Hon är verkligen en sån tjej som man kan prata med allt om. Å vi hade en kanon kväll!

Här kommer lite bilder..

Å så här snygg var jag inför kvällen! ;)

Ja och nu är jag alltså tillbaka i Stockholm, jag började jobba igår... men är ledig idag..snacka om mjukstart.. Dock gick jag upp tidigt igår å va ut till lagret å handlade blommor, hur kul som hellst. Men fick lite smått panik när jag insåg att ja hade kunnat ta ännu mer varor. Men men man måste misslyckas för att lära sig. Det är så jag tänker!

Idag har jag bara varit hemma.. tagit en promenad, handlat, städat, lagat mat, o diskat.. och tagit hand om mig själv. Sånt man behöver ibland.

//Fröken FLoRist!


Bilder från Thassos..

Här kommer lite bilder från Thassos..Kanon fin bild.. Båten är påväg från Thassos till Kavala..
Golden Beach en 8 km lång strand.. fin men alldeles för mycket folk..
Jag med solen i ögonen... just den dagen när ögonen runnit hela dagen... Men är typ de enda kortet jag har på mig själv.Här låg vi och badade för de mesta.. å snackade grekiska med killarna!Här är Eros som vi åkte på båttur med...


Å sähär fint såg det ut när vi va ute med båten..Och bara för att jag är florist så avslutar vi med en bild på en helt otrolig Hortensia!

Torsdag..

Jaha  vad händer i mitt liv? Sen jag kom hem så har jag varit å firat farfar, varit på landskamp, varit i sala, å idag blir det att fira min morbror som fyller år och ikväll ska jag träffa Älin :)

Jag har så många tankar i mitt huvud just nu.. jag saknar LM, LM är en sån man kan prata med allt om, hon har bra svar på allt.. å hon kan få en att skratta..

Jag vet att jag tänker förmycket, det är inte lätt jämt..

Jaja, lägger nog inte lite bilder från Thassos snart, när jag valt ut dom jag vill visa er!

Dalarna är iaf underbart!

//Fröken FloRisT!


Hemma igen..

Jaha då var man hemma igen... Jag hade kunnat stanna mycket längre i Grekland! Den här resan har verkligen varit hur bra som hellst. Många av er tycker nog jag är konstig som vill åka på semester med mina föräldrar. Men ni ska bara veta hur underbart det faktiskt har varit. Man ska uppskatta det man har, och jag har världens bästa föräldrar.

Så vad har vi gjort då? Ja, mest bara tagit de lugnt :) solat å badat! Thassos är en underbar ö, jag skulle gärna åka tillbaka imån om jag fick.
Vi har flummat runt, haft smeknamn på massa folk, haft tetristävling som mamma vann.. Druckit paraflydrinkar... och haft sönder 5 bikinisar hehe...

Så nu är jag hemma i Dalarna. Har två semesterveckor kvar.. vet inte vad jag ska göra... Idag har jag iaf mycket för mig. Farfar fyller år, vi har ett berg med tvätt som jag håller på med.

Ja jag lägger säkert upp lite bilder från Thassos när jag har laddat över dom till datorn! :)

Puss så länge! //Fröken FLoRist!

Det magiska torget

idag har jag gatt over ett torg har pa Thassos, o det sags att om man har gott over det torget sa blir man inom ett ar antingen galen, gravid eller gift. Jag hoppas pa dom tva senare alternativen.

Jag har oxa lyckats med att ha sonder 2 bikinioverdelar. o mamma har oxa haft sonder tva. Sa det blev till att kopa ny, och jag har da aldrig skrattat sa mycket i hela mitt liv somj nar jag skulle prova, for grekerna vet da inte vad provhytt ar.

Igar va vi pa batutflykt, hur mysigt som hellst. God mat och fina bad. Annars gor vi inte sa mycket mer an solar o badar. Vi har ju trots allt semester :)

De enda jag saknar ar min sang. Den jag har har nere ar stenhard. Medan mina paron har lyx sangar..

Nej nu ska vi ga tillbaka till hotellet och spela tetris, mamma leder dock tavlingen, men jag har 1.5 vecka pa mig att sla henne :)

Puss o kram// El Greko