Dop

Idag har jag varit på Emilias dop! Emilia är min kompis Ellinors lilla skrutt :) Så himla söt och dopet var jättefint :) Efter dopet så följde jag med hem till Ellinor å Pelle å snackade lite skit och tog sen tåget till sthlm vid 16 igen. Tack för en kul dag, och jag är så glad att vi fortfarande håller kontakten Ellinor :)

Idag har mamma och jag beställt massa böcker som vi ska ha med oss till grekland, vi beställde via internet och fick 4 böcker för 200 kr, hur billigt som hellst. Det är bara 2 veckor kvar tills vi åker nu.... känns så overkligt... det händer så mycket kul just nu så man vet inte hur man ska hinna med allt... Dopet idag, hemligt möte på onsdag, Älin kommer på fredag... å sen är det sista veckan på jobbet å sen grekland!!! :)

Jag tänker fortsätta att vara den glad å spralliga Carro som jag varit ett tag nu..jag trivs med att vara det.. men jag vet att jag alltid deppar till hösten men iår ska jag verkligen försöka att inte göra det.. varför kan man inte bara hitta på massa saker på vintern oxå?

Nej nu ska jag sluta grubbla och ta å läsa bok! Puss och KRam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback