Familjen

Jag saknar min familj. Jag saknar min familj så otroligt mycket. Jag saknar att äta en middag med dom. Jag saknar Fredrik å Emelie, jag saknar att åka bil med dom å välja väg var tredje gång. Jag saknar deras knäpphet.. hehe...
Min bror är en förebild för mig... jag är verkligen stolt över honom!


Endel förstår inte hur jag kan åka till Grekland i 3 veckor med mina föräldrar... men de kan jag säga att det är inte så svårt... Man kan vara som man är med dom... Och dom är inte speciellt krävande... jag tror att man får en annan syn på hur det är att umgås med sin familj när man inte träffar dom så ofta. Jag vet att jag borde bli bättre på att säga hur stolt jag är över dom och att jag saknar dom. Men ibland kan jag känna mig så otroligt fjantig av att säga sådant.

Känns som att jag vill skriva massor men orden fastnar lixom i mig...

Bara en vecka kvar till Grekland nu! :) Å jag har bara 3 arbetsdagar kvar sen är det semester i 5 veckor, kommer bli så himla skönt!

Nej jag ska inte skriva mer nu... Känns som att jag egentligen inte har så mycket vettigt att skriva... Men puss så länge!

Kommentarer
Postat av: Jenny

jag tycker också om att bara "vara". .

Hemma kan jag det, för dom känner ju mig, vet hur jag är, hur jag fungerar, vad jag gillar och inte gillar. .Det är inget fjantigt över det alls =)

Man ska vara stolt och glad att man har en familj man trivs med och älskar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback