Nyckelpigor!

Hehe jag såg 2 små söta nyckelpigor idag när jag gick från Telefonplan och hem! Dom är såå söta! Det får mig att tänka på att när jag gick typ på lågstadiet och vi skulle välja ett djur att forska om så valde jag nyckelpiga medans alla andra valde vanliga djur som hundar å katter. Jag har aldrig varit normal.

Idag blev en väldigt rolig dag :)

Ellinor skickade sms imorse å sa att hon Pelle å lill Skruttan va påväg hit! Så det blev lite shopping och lunch med dom idag. Så roligt att vi kan umgås och träffas rätt så mycket :) Emilia är så söt och hon ler och skrattar till nu! Och självklart så körde jag lite barnvagn! Det är så mysigt! :) Sorry Pelle å Ellan att jag snor vagnen så fort vi ses!

Sen for jag hem till Linda-Marie, å kollade in deras nya lägenhet. Lägenheten var väldigt fin... dom hade inte hunnit packa upp å fixa till allt men den kommer bli kanon när allt är klart! Gillar dock inte att hon ska envisas om att bo så högt upp! Jag måste därför åka hiss, min stora skräck här i livet!
Men men, med Linda-Maries stöd så gick det bra :)

Nej det är väl dags att ta en dusch och sen ska jag nog kolla på matchen.. eller ja iaf ha TV:n på, jag är inte sådär jätteintresserad av fotboll.

Ta hand om er!
//C


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback