Semester!

Nu har jag semester i 5 veckor! Det firades igår med att jag å Jenny åt grekiskmat på söder (man måste ju värma upp) och drog sen till Kellys där det blev en hel del öl. Servitören på den grekiska resturangen frågade om jag va grek, han tyckte att jag hade "eldiga medelhavsögon", hehe men nix jag är svensk sa jag å förklarade att när jag är utomlands så tror många att jag är tex grek å pratar grekiska med mig, å jag säger att jag är från sverige å alla börjar garva för är man svensk så ska man vara blond.

Killen på resturangen gav mig också ett nummer, inte hans nummer utan nummret till en person som kan göra att jag kommer in i flygbranschen :D Min lilla hemliga dröm är ju att bli flygvärdinna. Så nu vet världen det med.

Ja, kvällen igår va händelserik. Lilla jag hade druckit en eller två öl för mycket och hade sån skoskav! Jag har massa blåsor på mina fötter idag. Men killen som satt i spärren på medis gav mig 2 plåster :) Han hade en jättesöt liten förbandslåda som han tog fram när jag snällt frågade om jag kunde få ett plåster.

Jag va ju oxå lite förvirrad över när min sista buss skulle gå... Så när jag kommer fram till slussen så får nästa spärrvakt ryck in. Killen där hade ingen tabell över min buss.. Men han letade i alla papper som han hade hos sig, men kunde inte hitta nått. Så till slut ringer han till spärrvakten på Liljeholmen å frågar om han vet när sista bussen går och så kunde jag stanna i stan ett tag till, och kom hem 2.30! Allt var nog mycket roligare om man upplevde det.

Så idag då? Midsommar, ja jag har tvättat å städat. Får se om jag ska umgås med Linda-Marie och hennes man ikväll. Men jag orkar inte göra så mycket mer än att bara umgås. 

Oj detta blev långt! Men men

Glad Midsommar!

//C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback