Förlåt

Förlåt till alla för att jag inte sagt att jag bloggar.. men jag är dålig på att uppdatera å jag skriver inget viktigt ändå! Men om ni tycker jag är så intressant så visst, jag ska bli bättre att skriva om mitt lilla liv :)

Torsdag:)

Förlåt jag va dålig på att skriva varje dag... men men.... :)

Idag började jag 14 så jag tog det lite lugnt och for in till stan å köpte ett par skor som mamma hade sett i DN imorse. så hon ringde mig och frågade om jag hade lust att gå förbiWedins å köpa dom till henne.. och det gjorde jag självklart :)

Idag gick även min propp hemma.. sånt är inte skoj, speciellt om man heter Caroline och inte har några nya proppar hemma så det fick bli att springa till affären och köpa ett par.. Men det löste ju sig det med..


Jag ska åka hem i helgen och jag längtar verkligen hem... det va länge sen jag kände att det ska bli mysigt att komma hem... helgen kommer säkert gå jättefort men men :)


Jag saknar min nyfunna vän Linda-Marie hon är söt och man blir glad utav henne.. :) Synd att vi inte kan ses så ofta bara....

Jag har ångest, eller ångest är kanske ett starkt ord.. men ja hm jag vill inte berätta fast ändå vill jag... men jag tror det är bäst om jag håller tyst.. eller ja vissa vet nog vad jag grubblar på andra inte..men jag måste bestämma mig för hur jag ska göra... och det är inget lätt val....
Jag ska nog hålla tyst å sitta å fundera... grubbla... tur att man har föräldrar som stödjer en i allt :)

Nej men man kanske ska ta och sova lite...

image3
En bild på mig som är tagen inför alla hjärtansdag 2007...

Måndag

Tänkte att jag skulle var duktig och försöka skriva ett inlägg om dagen! Inte för att jag kanske har såååå mycket att skriva om men men..


Idag har jag spenderat större delen av dagen på mitt jobb... gjorde också världens snyggaste bukett :) Tog faktiskt kort på den jag gillar verkligen dessa kompakta buketter i rosa.Jag är kär i rosa just nu!

image2


Kanske inte den bästa bilden men den va snygg! Tänk att få en sån här bukett.... kommer nog aldrig hända mig, ingen vågar ge mig blommor :(

Jag har varit flummig hela dagen.. och Jenny kan nog berätta alla de ord som jag garvat åt hela dagen.. Fröken Florist är på toppen humör!


Jag känner mig glad å sprallig och jag är ledig imån JIPPIE!!!! Puss


:)

Jaha, söndag.... Jag har jobbat hela helgen, men det känns inte som att jag har missat så mycket..:)

Idag kom Jenny till jobbet å sen gick vi å åt :) alltid trevligt att slippa äta själv.. å nu sitter jag här hemma å lyssnar på gammal men väldgt bra musik.. tänk så mycket roligt man kan hitta :)

Jaha så vad händer i veckan då? Ja, tisdag är jag ledig å då ska jag gå å ta massa prover.. ska till doktorn nästa vecka å då måste man ta prover först.. å sen ska jag städa.... min garderob.. den är överfull och denna gången ska jag verkligen slänga sånt som jag inte använder blir lätt att man tänker, nej det där kanske jag vill ha nån gång..

Å sen på fredag så bär det av till Dalarna... Avesta Karneval till helgen hehe... låter kanske inte så upphetsande men det kommer nog bli kalas kul :) Hoppas bara att det blir fint väder så att man kan vara ute lite.. jag har ju oturen att det alltid är dåligt väder när jag är ledig och kanonfint när jag jobbar...


Jaha nähä.. om man ska ta å sova snart kanske...

Puss till alla sötisar!

Ledig tisdag

Japp idag var man ledig, vaknade tidigt och tänkte att de kanske är lika bra att kliva upp i tid... Tog mig en sväng in till stan och jag shoppade pasta tallrikat på Duka :) Fick ett presentkort av Fredrik å MLI när jag fyllde år så jag använde de :)

Jag har inte gjort så mycket mer idag... jag borde hitta på något men jag har ingen som hellst aning om vad jag ska göra.. Kanske åker in till stan igen och bara går runt lite är mysigt att bara gå runt å kolla på alla konstiga människor..

På tal om konstiga människor så dras dom till mig idag.. Påvägen in till stan så satte sig en äldre man bredvid mig på bussen och berättade hela sin livs historia för mig jag hade dock musik i öronen så jag svara ja lite när jag trodde att det skulle passa.. Och även på bussen hem så hamnar jag bredvid en kille som sitter å stönar, så het är jag väl inte så att man måste sitta och stöna bredvid mig ;)

Nej nu ska jag hitta på något! Bye!