Torsdag:)

Förlåt jag va dålig på att skriva varje dag... men men.... :)

Idag började jag 14 så jag tog det lite lugnt och for in till stan å köpte ett par skor som mamma hade sett i DN imorse. så hon ringde mig och frågade om jag hade lust att gå förbiWedins å köpa dom till henne.. och det gjorde jag självklart :)

Idag gick även min propp hemma.. sånt är inte skoj, speciellt om man heter Caroline och inte har några nya proppar hemma så det fick bli att springa till affären och köpa ett par.. Men det löste ju sig det med..


Jag ska åka hem i helgen och jag längtar verkligen hem... det va länge sen jag kände att det ska bli mysigt att komma hem... helgen kommer säkert gå jättefort men men :)


Jag saknar min nyfunna vän Linda-Marie hon är söt och man blir glad utav henne.. :) Synd att vi inte kan ses så ofta bara....

Jag har ångest, eller ångest är kanske ett starkt ord.. men ja hm jag vill inte berätta fast ändå vill jag... men jag tror det är bäst om jag håller tyst.. eller ja vissa vet nog vad jag grubblar på andra inte..men jag måste bestämma mig för hur jag ska göra... och det är inget lätt val....
Jag ska nog hålla tyst å sitta å fundera... grubbla... tur att man har föräldrar som stödjer en i allt :)

Nej men man kanske ska ta och sova lite...

image3
En bild på mig som är tagen inför alla hjärtansdag 2007...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback