Fredag

Idag är det fredag och jag är ledig imån! Har jobbat hela veckan och idag äntligen fick jag plantera! Som jag har längtat! Har haft sån inspiration till de i några dagar nu och idag fanns de tid över för de! :)

Fick ett mysigt brev av min kära mamma o pappa på posten häromdagen lussebullar och skummtomtar, hur mysigt som hellst. Hela paketet doftade saffran när jag hämtade ut de på "posten".

Jag är ledig imorgon men jobbar på söndag. Imorgon ska jag ta mig en färd till IKEA och ska inte ta fel buss från Bäckebol och hem sedan! Ska kolla på allt julpynt som ska finnas och köpa ljus till min adventsljusstake.
Och sedan ska de hem och julpysslas, julstjärnan och juldukarna ska fram :)
Mli å jag skulle ha bakat massor med pepparkakor  men Mli har gått å blivit sjuk den stackarn, men vi SKA baka innan jul om de så ska bli den 23:dje som Mli sa.. Så vi får väl se när de blir av!

Det är så himla mysigt nu när alla lampos kommer upp ute, träden är fulla i små lampor och från Liseberg ser man den stora fina granen! :) MYS! Julen i göteborg kommer nog bli kalas. Men de kommer kännas konstigt att vi ska vara här nere, hur ska vi nu lösa alla traditioner? Hehe..

Nej, nu är det dags att sova så att jag orkar med IKEA imån ;)

Pok
//Fröken FLoRist!!

Kommentarer
Postat av: Frida Ferngren

Hej. Tänkte bara göra ett litet avtryck i din blogg och samtidigt önska en god jul.

Kram Frida

2008-11-29 @ 19:02:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback