Idag kom julen..

Idag har jag varit nere i butiken heeela dagen å skyltat om och ändrat och haft ansvar för kunderna. Så jag besämde mig för att de allt skulle bli lite juligt i butiken! Så jag skyltade om i ett utav butikens 3(!!!) stora skyltfönster. Så ser ni en blomsteraffär som har bara rött i ett fönster så ser ni nog stans snyggaste skyltning gjord av Fröken Florist ;)

Jobbet är fortfarande kanon, det är verkligen roligt att gå till jobbet! är kanske för att de inte blivit någon rutin än... utan man går runt på olika stationer och får vara kreativ! I love it!

Imorgon ska jag upp tidigt och åka med till partihallarna, ännu roligare! Vi ska se om vi hittar ännu mer julpynt till skyltfönstret. Å sen ska jag få se hur de går till på partihallarna här. Kommer bli kalas!

Min kära pappa är i Göteborg fram till på torsdag, så imorgon kommer han in i butiken så då ska jag visa upp vart jag jobbar och sen när jag slutat ska vi gå å äta middag. Får se om min kära bror och Mli kanske har tid att följa med oxå.. hoppas de, vore riktigt trevligt!

Jag har varit duktig och fixat internet nu oxå! Så nu snyltar jag inte på någon annan längre :P Skönt att man klarar något själv här i livet haha..

Jaha tiden bara springer iväg... är nog snart dags att sova... ska ju upp innan 6 imån.. men de gör inget för på onsdag då har jag sovmorgon :) För jag är helt ledig heeeela dagen!

Nu ska jag läsa Lantlivs Julnummer innan jag ska sova..
Ta hand om er!

//Fröken FLoRist!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback