Jag har blivit tant!

Japp, jag har blivit tant! Jag har en dra-maten! Eller den ser väl ut som en vanlig väska, men jag kände mig som en tant som använde den! Men va fasen, de är inte kul att släpa matkassar från spårvagenen eftersom de tar 10 min att gå hem. Dock hittade jag en buss som stannar lite närmare mitt hus idag. Så jag tog den, men jag kommer nog ändå fortsätta att använda dra-maten eftersom de inte blir lika tungt! Men jag lovar Fredrik å Mli att får jag handla med er någon gång så tänker jag inte ha med mig den ;)

Idag är det en riktig höstdag, det blåser och regnar. Och jag är på myshumör och har huvudvärk vilket betyder att jag kommer spendera min söndagskväll med en filt i soffan. Först ska jag bara diska upp efter min middag och dammsuga lite :)

Gjorde superduper god paj med skinka och purjolök idag, riktigt länge sedan jag åt paj. Så idag var de dags! Skönt att de blev så mycket mat över oxå, nu har jag matlådor i några dagar!

Så vad händer i veckan? Min kära bror kommer vara i gbg denna veckan :) Så han ska få hjälpa mig med en del saker, sånt där tekniskt som jag ändå inte fattar. Vi ska fixa internet bland annat. (eftersom jag snålar på Michaelas till imån)Jobba ska jag oxå göra, men är ledig på onsdag och då ska jag baka focaccia :) Och sen så kommer min pappa vara ner här med jobbet till på torsdag så jag hoppas att vi kanske kunde träffas nån kväll. Han har lovat att komma in på jobbet och hälsa på iaf!

Ja, så nu kanske jag blir internetlös i några dagar! Det beror på när min bror kan hjälpa mig denna veckan.

Är avis på Ellan som ska få åka utomlands snart, kan jag få följa med på ett hörn? Saknar dig massor söt! Om ni vill kan ni läsa hennes blogg på http://www.emiliasmamma.blogspot.com/

Nu är det dags att dona klart här!

Puss o Kram
//Fröken FLoRist!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback