Mys och massa tankar

Idag har jag varit på IKEA, och handlat massa julgrejer! Bestämde mig även för att jag ska ha julgran i år, så jag köpte på mig massa kulor, alla i rött. Allt ska vara rött. Granen får min bror hjälpa mig med.. får dock bli en i plast jag är uppväxt med de och tycker att de är helt okej, och man slipper allt barr.

Så när jag kom hem var de bara till att julpyssla, upp med stjärnan i fönstret, fram med nya lampan som står på min byrå i köket och fram med juldukarna. Och självklart upp med lite kulor i fönstret. Det är hel mysigt i mitt kök just nu. Mitt "rum" ska donas imorgon, ska köpa julblommor på jobbet och piffa till det hela, kanel ska jag nog oxå köpa.

Min kropp känns seg och jag har gått runt å känt mig lite halv seg i några dagar nu, de känns precis som att man ska bli sjuk fast att de aldrig bryter ut. De är inte alls roligt, så jag hoppas att kroppen bestämmer sig snart och gärna att den bestämmer sig för att vara frisk. Jag tror oxå att jag känt mig lite höstdeppig i några dagar, jag vet inte varför men varför känns allt så jobbigt och fel ibland?

Det finns så många människor som jag saknar, och som jag vet bryr sig och jag uppskattar dessa människor. Men sen finns det dom som inte bryr sig alls, och jag orkar inte längre bry mig om dessa. Jag har allt för många gånger blivit sviken av andra, jag ska stå på mig själv och inte lyssna så mycket på vad andra tycker å tänker eller tror för den delen.
För jag är den jag är, jag ser ut som jag gör och jag gör de jag gör. Jag kan ändra på vissa av dom sakerna, men just nu så är det såhär jag är och ser ut. Idag har jag äntligen lyckas släppa den elaka kommentaren som jag fick förra veckan, men de tog lång tid och den tog hårt. Och jag hoppas att jag inte ska behöva hör den igen, för den sänker mitt självförtroende lika mycket varje varje gång.

Oj va djupt å deppigt allt kändes, men jag tror att de behövde komma ut. Imorgon är det jobb igen, inte så många timmar och sen ska jag hem och träna. Är ledig på tisdag igen och då ska jag fixa alla julklapparna så att dom är klara, jag vet att jag inte kommer ha så mycket tid över för de, eftersom jag kommer jobba en hel del i december :)

Nej, nu är det dags för mat och sen massa lördagsmys!
POK
//Fröken FLoRist!!


Kommentarer
Postat av: Ellinor&Emilia

Du är världens finaste och bästa kompis!! Finns ingen som du=) Vi saknar dig!!! KRAMAR!!!

2008-11-30 @ 09:41:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback