Rubrik?

Ja, så va de fredag imån då! Fasen va veckorna går fort. De är snart jul! Det blir jul i Göteborg i år för jag jobbar julafton. Men jag tror de blir mysigt ändå. Hela familjen samlad och jag tycker att det är det viktigaste! jag ska julpyssla som fasen. Jag och Mli ska baka pepparkakor innan advent tror jag för sen kommer vi nog inte hinna. Å massa julblommor ska jag ha! Och ja jag ska ha Azaleor och ja jag har blivit tant!

Jag å Mli vi kan de där med att ha myskväll. Hur trevligt som hellst igår å mums så god maten va. Jag åt för mycket å såg gravid ut när jag käkat klart! God efterätt va de oxå :) Kladdkaka, vaniljglass och varma hallon :) Och som Mli sa när vi låg i sängen och skulle sova " de är tur att du och jag kan umgås såhär" Hehe vet inte om hon syftade på att vi sov i samma säng(ja, en dubbelsäng) men jag känner oxå så. Det är tur att hon finns och hon är rolig. Vi fnissade hela kvällen, hehe men roligaste va nog när hon kommer å lägger sig i sängen med Fredriks kalsonger på sig, haha!

Dagen idag har gått så fort. Jobbade först. Gjorde massa beställningar typ 52 bordsdekorationer!! Men dom va inte så stora och dom blev fina. Och sen när jag kom hem har jag pysslat med massa adressändringar. Skickat mail och donat.
Så ja, nu ska jag väl plocka lite och sen lägga mig å läsa lite. Ska leta på boken jag fick av Malin på min hejdå fest. Vet inte vad den heter men de kan jag berätta en annan dag. :)

Fortsätt att kommentera de är superduper kul!

Ta hand om er polare,
//Fröken FLoRist!!


Kommentarer
Postat av: Ellinor&Emilia

Haha men azaleor är faktiskt fina. Det tycker jag med=) Saknar dig massor!!

2008-11-07 @ 09:22:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback