Äntligen!

Så nu ska jag blogga, jag vet att ni har saknat mig ;) Men senast när jag skulle blogga så kunde jag inte logga in.

Jag har haft en liten blogg paus ;) Nej men helt ärligt så har jag stängt in mig själv och bara varit. Tagit hand om mig själv helt enkelt. Vet att det är mycket tjat om de just nu, men men jag struntar i de.

Vad har hänt sen sist?

Jag har haft en helt underbar dag hos Ellinor i Strängnäs. Så skönt att vi bara kan umgås å inte göra så mycket. Bara sååå skönt att sitta hemma i din soffa å prata. Uppskattar det verkligen! Å lilla Emilia, hur söt får man bli? Antagligen lika söt som sin mamma :)


Å sen har jag varit hem till mina kära föräldrar <3 Love you! Å det bär av igen om 2 veckor, för då ska nämligen Fredrik å Mli åka upp. Och varför ska jag sitta i sthlm då om hela familjen är hemma? Å då kommer det bli sådär mysigt att få äta middag med sin familj! Jag hoppas på att det blir en utekväll då med :)

Klippt mig har jag medgjort, kort! och färg har jag oxå lagt i..mycket slingor blev det och nu är jag blond.. hehe känns lite konstigt men snyggt är de!

Imån är jag ledig. Ska pyssla lite här hemma å bara ta dagen som den kommer :) Jobbar i helgen å det är inge roligt! Man har alltid ångest.,.. men sen försvinner den.. just nu känns det kul men på fredag kommer det nog känns surt. Jenny har du helgångest? ;)

Ja, det var nog allt för nu! Nu ska jag duscha å använda min nya ansiktstvätt. Den luktar gott och är super mjuk, hoppas att den är bra för min lilla hud med! :)

Puss!


//Fröken FLoRist!


Kommentarer
Postat av: Ellinor&Emilia

Åh saknar dig redan. Du är världens bästa!!!

2008-09-03 @ 19:55:09
Postat av: Lina

Åå jag vill se bild på blonda Carro! fiint !


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback