Helgen!

Var så superduper trevlig! På fredagen hann vi inte med så mycket eftersom jag kom hem sent. På lördagen blev det en sväng till Volvo och en sväng på stan. Å en fika såklart! På kvällen var vi(jag mli å fredrik) på fest hos min brors kompis Tobias. Hur trevligt som hellst.. Vi åt middag ihop och drack både öl å vin. Jag var duktig och tog massa kort... men har lovat att inte lägga upp några här :)

På söndagen hände de inte så mycket. Förutom att vi åt söndagsmiddag! Finns verkligen inget bättre! Å sen fick jag åka bil med Tobias till Stockholm! Det är var rena lyxen! :)

Har jobbat i 2 dagar nu men är ledig imorgon och jobbar hela helgen. Imorgon ska jag inte göra allt för mycket. Halsen värker lite jag fryser och känner mig trött. Så vila kan nog vara bra.

Jag längtar till den 26/9 så ska min kära bror tävla här i Sthlm.. Å då har jag tagit ledigt så att jag får se tävlingen. Och alla kommer hit. 
Och sen på kvällen kommer Foppa hit, första gången vi ses sen studenten. Kommer bli skoj!

Nu ska jag kolla på tv å sen sova!
Ha de bra!
Kommentera gärna!

 //Fröken FLoRist!

Kommentarer
Postat av: Ilin

CarroSnutt vad kul att du hade det bra hemma! Synd att vi inte hann ses mer bara.. :/ Hörs ikväll kanske? Ha det kalas, puss kram

2008-09-18 @ 17:05:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback