Jag borde sova...

Jag slutade sent idag, vilket = sen middag... å jag gillar inte det för hela magen blir helt fel av att äta sent.

Å pigg blir man när man borde sova... Telefonsamtal hela kvällen och nu fastnade jag här. Men jag ska snart krypa ner :)

Jag har gått runt å tänkt mycket den senaste tiden. Jag saknar min mormor... och ibland får jag för mig att jag ser henne på stan.. men det är inte hon. Och jag kommer aldrig mer att få träffa henne... saker å ting tar lång tid att smälta. Men jag kommer aldrig att glömma, och jag har sparat den lilla blåfågeln efter henne.
Jag har kommit på att när saker och ting händer i mitt liv så relaterar jag de gärna till musik. När mormor dog lyssnade jag mycket på Gabriellas sång och konstigt nog Mark Knopfler.

Tänker jag tillbaka på studenten så kommer låten It's my life med Dr.Alban upp i mitt huvud. Och en låt med Håkan Hellström som jag inte vet vad den heter lyssnade jag jämt på när jag precis flyttat till sthlm. Gavin DeGraw-I dont want to be, den låten spelade jag typ tusen gånger när jag va på praktik i Göteborg när jag var 18. Den låten fick mig att tänka på en person som just då nog betyde mer i mitt liv än vad jag ville inse.

Wake me up when September ends, den låten sjöng jag å Älin på jämt i Finland, kanske för att vi längtade hem. Vi bytte ut september mot oktober. Hehe...

Imorgon är det äntligen fredag, å dalarna som gäller! :) Mli var så söt idag å skickade sms å sa att hon saknade mig :) Sånt gör mig varm! Hon är nästan som en syster för mig, grym tjej! Å min bror.. saknar honom. Nog för att han är rätt knäpp och onormal, men han är speciell och världens bästa. Jag är så glad att jag har världens bästa familj, jag vet inte hur jag ska kunna tacka dom för allt dom gör för mig. Min mamma har baka å donat hela veckan, hon är så söt.  Och pappa kommer vara borta till lördag kväll :( Men på söndag blir det pappas söndagsstek :) + att jag får sova i hans säng natten till lördag.. å den sängen är huuuur skön som hellst!


Nej nu ska jag ta å sova... så att jag orkar gå upp imorgon.. ska försöka vara lite fredagsfin på jobbet imån. Och de är alltid lite roligt att vara lite snygg när man ska hem!

Tjipp!

//Fröken FLoRist!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback