Ledig dag:)

Japp haft en helt underbar dag!! Träffade Ellinor å Emilia idag:) Emilia blir bara sötare å sötare! Och jag har självklart kört barnvagn hela dagen vad annars? ;) Vi gick runt på stan. åt å fikade och jag har köpt 2 par skor.. och 1 par till min söta mamma oxå :) Får hoppas att hon gillar dom! Sen åkte vi till Fältöversten å träffade Pelle och sedan åkte dom hem till lilla strängnäs igen. Men det har varit en kanon dag! :) Tack för den Ellan:)

Så nyss har jag lagat mat.. gjorde tacogratäng å massa matlådor blev det! :) Jag älskar när det blir mat över å hellst så att det bli flera matlådor. Hatar rent utsagt att inte ha matlådor med mig till jobbet.

Jag ser så ifram emot helgen! Var länge sedan jag längtade så mycket! Kommer bli supermysigt att äta middag ihop hela familjen. Det är  något som uppskattas något otroligt hos mig. En gång önskade jag mig de när jag fyllde år att vi alla skulle ta middag ihop.

Idag är det verkligen höst ute.. och som ni kanske vet så gillar jag inte hösten.. det är kallt å grått å regningt! Jag funderar på att träna nu och sen lägga mig i ett bad å sen på med mjukiskläderna och bara ligga i soffan hela kvällen med tända ljus! Mm, det lät skönt de ska jag göra! :)Längtar tillbaka till Thassos!

//Fröken FLoRist!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback