Min bror är världens bästa..

Han är så jävla grym!!! Han är så pass jävla bra att han ska få representera Sverige i en tävling för 25 åringar!!! Han ska tävla mot finland, island,danmark,å norge! Så i Juni 2009 är det dags för final! Och då kommer jag att vara på plats!!!
För er som inte vet så tävlar han i matlagning!

Ja, så får jag väl ta att be om ursäkt för att jag inte skrivit på en vecka..
Men jag har verkligen inte haft tid.. Jag har jobbat och tagit en tripp till Göteborg.. och den tiden jag har varit hemma har jag försökt att få lite sömn.. Min kropp har verkligen varit i behov av sömn, men nu börjar den vakna till liv igen :)

Det lutar alltså åt att det blir flytt till Göteborg redan till den 3/11 :) Kommer bli kul, men de är lite läskigt men men vågar man inget så vinner man inget heller. Jag ser det som en ny start i livet.

I kväll kommer söta Foppa hit, kommer bli kul! Tror att vi har väldigt mycket att prata om, och jag tror och hoppas att det kommer bli lika flummigt och roligt som det brukar vara! Imorgon blir det självklart utgång, och självklart startar vi på Kellys, måste visa Foppa vart jag/vi brukar hänga. Ska bli kul att se vad hon tycker, hehe... tror inte hon kommer gilla musiken men vem gör de?! Jag ska fortsätta ha min lilla tävling med mig själv å se hur många låtar jag känner igen på en kväll. Sist var det fyra.

Nu ska jag bara ta det huuuur lugnt som hellst, läsa lite bok tror jag. Jag fastnar så jävla lätt i böcker.. Inge bra.,

Ta hand om er! :)

//Fröken FLoRist!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback