Nu ska jag släppa nyheten...

Som alla kanske redan vet? Men jag har bestämt mig för att flytta från Sthlm! Och kommer bara bo här till 31/10. vad som händer sen får framtiden utvisa! :) vill inte gå in på några detaljer här men så är de iaf!

Så vad har hänt sen sist? Hm.. jag har jobbat... å min dator har dött :( Så jag har blivit lurad och köpa en ny... får se hur länge den här vill leva! :)

Jag har tänkt mycket på dom som tävlade i handikapp-OS, hur kan dom vara så duktiga? Jag menar de kan inte vara allt för lätt att spela tennis sittandes i rullstol. Jag beundrar dessa människor. Och jag tycker att det är orättvist av SVT och övrig media att inte uppmärksamma handikapp-OS lika mycket som det "vanliga" OS. Jag tycker att dom gör minst lika stora insatser och dom tog faktiskt fler medaljer än vad dom andra idrottarna klarade av!

Nu är det bara 1 vecka kvar till fredagen som jag ser så mycket fram emot! Hela nästa vecka kommer bli så otroligt bra! Jobbar bara 3 dagar. Skönt att ha kortvecka.


I helgen jobbar jag, men imån är jag bjuden hem till Jenny på taco! Mums! Och jag bjöd in mig själv lite och sa att jag sover kvar.. känns nämligen inte så roligt att det tar 1 timme hem å att åka det en lördagkväll. Å eftersom Jenny oxå jobbar så blir det en lugn kväll och en tidig söndagmorgon.


Nu ska jag ta å göra lite sallad å sen pallra mig iväg till jobbet... Hoppas på mycket kunder i dag när det är fredag å allt :)


Å Älin, jag lovar att nästa gång jag är hemma så ska vi umgås mycket längre! Känner mig lite taskig mot dig! Men du är en toppentjej! Miss you!


//Fröken FLoRist!!


Kommentarer
Postat av: Ilin

Kära vän, dåligt samvete ska du aldrig ha, vi gör bara det bästa vi kan med tiden vi får. :)

2008-09-25 @ 11:46:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback