Va roligt!

Massa kommentarer hade jag fått nu! :) Va glad jag blir!

Jag har jobbar hela helgen och borde gå å sova nu, men jag känner mig pigg å pirrig i magen.. Precis som när man är kär.. hehe det är jättekonstigt. För jag är inte kär. och har inte varit det på länge heller.


Min helg har varit bra trots att jag jobbat. Igår åkte jag hem donade med mat, städade och var så vuxen att jag donade med timer till mina lampor i fönstret, så nu kommer dom att lysa när jag kommer hem sen från jobbet, kalas bra är de :) Och idag så har jag donat med mat, å tränat och bara haft en skön kväll. Å jag har verkligen bara njutit av att vara hemma.

På tisdag är jag ledig, och förhoppningsvis så kommer Ellinor och Emilia hit! :) Hoppas att ni blir friska! Då ska vi hälsa på Pelle som jobbar här i sthlm nu... och så ska vi umgås jag å elli å lillskruttan å så ska jag försöka att komma ihåg att ta lite kort :) Alltid roligt med kort... Jag borde bli mycket bättre på det där med kort. Å mycket bättre på att framkalla dom oxå.. jag har alla mina kort på datorn å de är ju int alls roligt.. jag ska nog ta tag i det en vacker dag.

Jag hoppas att mitt bra humör sitter i sig ett tag nu:) känner mig väldigt positiv! :) Kanske är det för att jag vet att i helgen så ska jag få umgås med dom personer som betyder mest i mitt liv, min kära familj och Mli såklart! Min bror har då verkligen förlovat sig med världens snällast tjej :)

Ja nej jag ska nog ta å gå å lägga mig och läsa nu, klockan står trots allt på 04.45...

Ha de så bra!

//Fröken FLoRist!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback