Päronpajen står i ugnen..

och Jenny är påväg :) alltid trevligt med besök! Tror vi kommer få en kalas kul helg! Och jag ska köra bil i stan för första gången och hämta upp Jenny, men de kommer nog gå bra, hoppas jag! Det gäller bara att ligga i rätt fil. Men de är nog inte så mycket trafik så de ska nog gå bra! :)

Så vad hännder i mitt lilla liv? Jag har mest jobbat och pysslat hemma denna veckan.Och längtat efter denna helgen och så längtar jag något otroligt till onsdag!

Jag har valt tapeter till lägenheten, blir en brun i rummet och en fondvägg som är mörkare brun med ränder i. Och i köket blir det en tapet med blommor på, så nu ska jag bara ha tålamod och vänta till maj.

Känns så himla skönt på jobbet just nu. Dom flesta är på bra humör och jag sprider nog lite glädje och galenskaper. Man ska ha roligt på jobbet, annars blir det så tråkigt :P

Nästa vecka är det redan påsk, hur fort går det inte? Mamma och pappa kommer redan på onsdag och stannar ända till min födelsedag, dom är så himla söta!

Det blev tydligen inte lika roligt nu, när sanningen kom fram. Men jag lovar att du inte behöver gå omvägar, jag tänker stå upp för mig själv och det är egentligen bara du som missar något. Och dina vänner kan snacka så mycket dom vill, för det är egentligen Dig dom borde prata om. Göm dig under din mössa, jag lovar jag ser dig inte.

Nej nu är det dags för mig att ta ett varv med snabeldraken och sen hålla mig vaken tills Jenny kommer!
Trevlig helg på er!

//Fröken FLoRist!!

Kommentarer
Postat av: Jenny

mmm, gud va gott!

Jag kommer och äter upp hela =P

Postat av: Elin

Tihi, det är jag som varit hemlig.. :D Hur har helgen varit? Jag blir så avundsjuk när jag läser om päronpajer - jag vill också!! :P

2009-04-05 @ 18:37:25
URL: http://frokenwesterlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback