Älskade Söndag

Har haft en underbar dag med Mli idag! Lite shopping och en sväng på Liseberg!  Och Mli har bestämt att jag ska tävla nästa år, får väl se hur de blir med den saken..Har hittat nya kläder att ha på torsdag nu! Det ska inte vara något märkvärdigt, men jag vill ändå känna mig snygg, man fastnar säkert på något kort :P Blev också riktigt sugen på att starta eget, gud så himla skoj det vore med en egen butik! Men jag måste verkligen lära mig all ekonomi först! Mli och jag snackar ofta om de där med att starta eget och jag tror vi kommer göra de en vacker dag. Jag en blomsteraffär och hon och Fredrik en resturang..

Denna veckan kommer bli en nervös vecka. Jag känner de, jag längtar så till torsdag, jag ser så fram emot att 2 av mina bästa vänner ska förändra sina liv denna veckan! Och jag bara väntar på att ni ska höra av er och säga att allt gått bra!

Jaa, veckan består mest av jobb. Och strängnäs på torsdag! Och ledig lördag, söndag, måndag sen! Nu gäller de bara att inte bli sjuk, jag nyser konstant och känner mig kanske en anings tröttare än vad jag brukar... Men de gäller att kurera sig!

Därför blir det mys i soffan nu!

Ta hand om er alla kamrater!
//Fröken FLoRist!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback