Ledig tisdag

Jaa, idag är jag ledig :) Blev en sväng till Lina imorse och snackade bort en timme! Och hann med en kaffe oxå, trevligt trevligt!

Efter det inhandlade jag lite fotoalbum, jag har ju nämligen framkallat 100 kort.. för det är verkligen mycket roligare att ha kort än att allt ligger på datorn. Så nu har jag gjort ett album för brudbuketter och ett album för begravningsbinderi. Ska även köpa ett större album och sätta in alla "övriga" foton. När jag ändå var på stan så blev det givetvis en sväng på Balders Hage, och där var det tydligen rea :P Och jag kunde inte motstå en söt rosa duk från Nyblom och Kollén, ännu en plåtburk och 2 påsar med badsalt som ska få bo på min allt vackrare hylla i badrummet!

Sen bar de av hemåt och en sväng på Netto för att inhandla lite frukt och grönt. Och där sprang jag på ett par otroligt mysiga tofflor med vetekuddar i! Så man tar ut dom och värmer dom och sen har man dom i tofflorna! Väldigt smart tyckte jag och dom kommer nog användas flitigt i höst :)


Fina påsar va?!


Den allt för söta burken..Tofflorna :)


Mina album som ska fyllas med bilder...

Nu ska jag sätta på mig mjukisbyxorna och varva ner lite.. imorgon blir det tidig uppgång och förhoppningsvis en kul morgon på partihallarna :)

//Fröken FLoRist!!

Kommentarer
Postat av: Therese

Men´vilka söta små saker du har handlat!

Postat av: Linda-Marie

Åhhh Älskar din ide om att sätta in kort på allt man gjort i fotoalbum... och du som är sjukt begåvad lär väl fylla upp den där snart. Saknar dig pärlan. Hmm nytt smeknamn... Pärlan.

puss

2009-08-19 @ 09:47:33
URL: http://www.marywillchange.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback