Saknar rubrik

Jag har ett sånt där rus nu! Jag känner mig sådär äckligt lycklig, och jag vet inte riktigt vart de kom ifrån? All energi? Och alla leenden?

Jag älskar min lägenhet, den är verkligen helt perfekt. Jag ligger här i soffan nu och bara njuter över hur piffigt och mysigt det är överallt. Lite mysbeslysning här å var och regnet smattrar mot rutorna. Mys!

Jag älskar min bror, finns ingen bättre. Han ringde nyss och lät sådär glad och nöjd. Men ändå sådär knäpp som bara min bror kan vara. Då är de kul att prata med honom, och jag längtar tills vi kan umgås en dag bara han och jag. Göra olika grejer och avsluta med någon god mat.

Jag älskar min pappa, finns ingen gulligare. Han pratar fortfarande med mig som att jag är 4- år och hans Pokashohontas tjej. Jag kommer alltid att vara de.

Jag älskar min mamma, för att hon orkar med att jag ringer henne minst 2 ggr på en dag. Och för att hon är den hon är. Sötare mamma får man leta efter.

Jag älskar Emelie, våra söndagar framöver är bokade. Min bror kunde inte skaffa en bättre blivande fru (ja Sophie när ska vi slå oss ihop och planera deras bröllop?!) man kan vara den man är med henne, vi kan umgås utan att man måste prata allt för mycket. Man kan bara vara och umgås :)

Jag älskar mitt jobb. Kan man ha ett bättre jobb? Nää de tror jag verkligen inte. Jag har en sån där bra period på jobbet nu. Jag blir nöjd med de mesta och dagarna rullar på.

Jag ville bara dela med mig lite utav mina känslor just nu.
Jag ser fram emot torsdag och jag hoppas hoppas hoppas att det går vägen för min bror. Men man vet aldrig.

Nu ska jag sova och njuta utav mitt lyckorus!
Tänker på dig vännen!

//Fröken FLoRist!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback