God fortsättning!

Julen har varit så där mysig och skön! Med många klappar, mycket mat och alldeles för mycket godis.
Var så skönt att få vara uppe i dalarna och se lite snö och känna lite kyla! Tänk att snö är så otroligt mysigt!

På julafton gjorde vi alla traditioner så vi alltid brukar, vi käkade gröt fast att ingen tycker om de(och jag fick mandeln;)) vi va till alla kyrkogårdarna och tände ljus och sedan kom farmor och farfar och sen va de middag och julklappsutdelning... och sen blev det på med mjukisarna och kolla film!

På juldagen träffade jag Michaela och lilla Viggo. Så otroligt söt den där Viggo, massa hår hade han så söt så! Viggo fick julklapp från både mig och mamma och jag fick även en julklapp av Viggo :) Vi tog en liten promenad så att jag fick köra vagnen lite, alltid lika mysigt! :) Ser fram emot dopet som blir någon gång i vår!
På eftermiddagen var det middag hos min morbror, och där träffade jag kusiner  och kusinbarn jag inte sett på länge! Jag lekte med mitt kusinbarn Emma och blev en favorit :) Så himla gullig!

Igår var vi givetvis ner på stan för att byta några skjortor som mamma köpt men som va för små, och jag har nog aldrig sett så mycket folk i Plushuset, herregud alla skulle ut på REA! Suck, vi bytte bara de vi skulle och sen gick vi hem!

Och nu är vi påväg ner mot götet igen! Himla skönt att ha lånat brorsans bärbara internet och lilldatorn med sig! Sitta och surfa i bilen är ju inte helt fel :)

Och ikväll blir det middag och paketutdelning hemma hos Fredrik och Mli, och jag läääääääääängtar! Så himla mysigt att sitta ner heeeela familjen och äta!! :) Det är ren lyx i mina ögon!!

//Fröken FLoRist!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback