Borta bra men hemma bäst!

Jaa nu är jag hemma igen. Tack Mamma för en helt otroligt skön, trevlig och rolig semester!!

Resan började ju söndagen den 28/6, och varken jag eller mamma kunde sova innan vi skulle åka härifrån kl 2. Så när vi väl kom fram till Grekland var vi så trötta så att vi knappt visste vad vi hette. Men vi var övertrötta och hungriga, så det fick bli mat och handla det nödvändigaste  ni vet vatten och sånt. För att sen gå tillbaka till hotell och försöka hålla sig vaken. Men när klockan var 17.30 klarade jag inte av det längre, jag somnade med ett korsord i handen och sov sedan 13 timmar!


Såhär tomt va de på Arlanda kl typ 5. Och på tal om arlanda så va de ganska kul att checka in våra väskor, när vi kom fram till rätt disk så står det en hel hög i en klump och skriver på lappar för att sätta på väskan vart den ska osv. Så mamma hon gick rakt fram till en av diskarna, så vi gick förbi alla dessa andra männiksor. Och sedan kommer min kära mor på att även vi kanske borde ha lappar på vart våra väskor ska, så där får jag skynda mig att skriva vart vi ska, och det blev verkligen inte helt rätt, och hon i inchekningen blev sur för att vi inte hade skrivit dom innan... Och vi satte rekord i att checka in, 7 minuter från tog det från det att vi klev in på Arlanda, de ni!

Annars, vad ska man säga? Det har varit som det brukar vara i grekland. Sol, bad och ja bara sådär skönt ni vet? Vi har bara solat och badat. Inte gjort något annat, och det kallar jag verkligen semester. Finns det något bättre än att vara på stranden vid 9 och höra havet? Då är nog iaf jag som lyckligast!

Åh, jag har så mycket bilder som jag vill visa, så det får nog bli så att jag får dela upp dom i olika inlägg annars blir det bara jobbigt :P

Här kommer lite bilder från hotellet iaf..
Utsikten från terassen...

Så, de får bli dessa bilder nu. Kommer fler sen jag lovar! :) Nu är det dags att fixa lunch, köttbullar med sås och potatis! MUMS! Gud så svensk man är ibland!


Sedan ska det tvättas, hela eftermiddagen!

//Fröken FLoRist!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback