GeKås tog nästan kål på mig idag

Jaa, idag har vi varit till Ullared. Och jisses va grejer å va med människor. Och gud va vi shoppade! Önskar att jag hade haft obegränsat med pengar och att jag varit helt själv där inne.
Halvvägs igenom varuhuset så hade jag fått nog. Då orkade jag inte springa och leta och kolla på saker och ting längre. Men de va himla kul och jag åker gärna dit igen :) En rolig utflykt med dom bästa! :)

Sen for vi tillbaka till götet och in mot stan och Balders Hage, hehe.. Mamma och jag kollade in butiken! Sen åkte vi hem och plockade upp allt vi köpt, och sen iväg och kolla på en sänglampa. Och just den jag kunde tänka mig(jag har en bild i huvudet på en jag vill ha, men den finns ingenstans förutom i mitt huvud) va tillfälligt slut, men ev skulle det komma in nya i början på nästa vecka. :) Sen tänkte vi att vi kunde göra ett besök på IKEA för att se om dom hade någon lampa, men icke! Blev en sväng till Plantagen oxå för att se om dom hade några fina tavlor, men nä..

Och då slog mig tanken att dom tavlorna jag hade, har jag inte sett nere i källarförrådet efter inbrottet.. så ja någon har snott mina tavlor och lite mer grejer som jag kom på ikväll. TRÅKIGT!!!!!

Nu ska jag snart försöka sova, de är inte alltid så lätt att sova 3 personer i en etta. När 2 utav dom snarkar.... och jag är inte någon som snarkar :P

Tack för en mysig dag!

//Fröken FLoRist!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback