Grekland del 3

Ja de är väl lika bra att fortsätta med lite bilder... :P Vi har alltså varit på Halkidiki, där jag även varit en gång innan, men de va länge sedan... jag va nog bara 5 år..

Jag vet inte om ni kommer ihåg att jag för något inlägg sedan skrev mitt horoskop om hur min sommar skulle bli?

Dessa rader innehöll horoskopet:

Bra tid för erövringar i hjärtefrågor har du under juli och augusti.
Det kan vara så att du gör en resa till spännande utlänsk ort och där
på en resturang får ett möte och sedan är ditt hjärta förlorat i raraste kärlekslycka.

Och ja vad ska jag säga? Det var en man på en restaurang som fastnade lite för mig.... Han frågade mig allt möjligt, och varje gång vi närmade oss eller gick förbi så ropade han mitt namn... En hunk tänker ni nu? Men nej de va han inte! Mamma undrade om hon skulle ta ett kort på honom så att alla skulle få se, men jag gillade inte tanken med att stå bredvid honom. Så vi bestämde oss för att smygfota honom istället. Så här kommer bilden på honom, och på hans restaurang som förövrigt va den bästa!

Mannen jag menar är alltså han som står mellan skyltarna.. vänd in mot restaurangen

Bild på mig, andra kvällen. Fortfarande väldigt blek :PTorgetMin söta mammaHotellrummetEn mindre lyckad bild på mig, men med mer färg :)Och till sist en fin rosIdag har jag hunnit med så mycket! Mamma och jag har baka vanligbullar och kokoskakor, jag har träffat min farmor och farfar och packat ner allt. Och jag vet då inte riktigt hur Elin ska få plats i bilen, för jag har verkligen massa grejer som ska med ner igen! Pappa och jag va och tankade oxå, men Doris går att tanka full på inte allt för många liter... hehe.. så nu är allt sådant klart. Det blev ingen auktion idag, för det har regnat för mycket. Tråkigt, men men...

Nu ska jag vara lite social med mamma och pappa, min sista kväll i dalarna!

//Fröken FLoRist!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback