Helgen!

Torsdag:
Japp, Doris gick som ett spjut ner mot götet! Det gick otroligt bra att köra och de va skönt att komma hem. Min lägenhet är guldvärd! Dock så gillar jag inte dom som har gjort inbrott i mitt källarförråd och hällt ut en burk med vitfärg!!! Jävla idioter! Så Elin och jag va tvungen att gå igenom allt för att se va som saknades och anmäla allt. Inge kul att göra de när man precis kommit ner!

Fredag:
Elin och jag va riktiga turister genom att gå på universeum, botaniska trädgården och åkte paddan. Och vi såg en säl!!! De tyckte jag va väldigt coolt! :P Blev en kort utgång, men vi hittade inget bra ställe så vi gick hem ganska snabbt.

Bilder från Botaniska Trädgården


Innan utgång fredag:


Lördag:

Började med en sovmorgon, sen bar de av in mot stan och Balders Hage och där shoppade vi lite mysiga grejer! Bilder på de kommer en annan dag. Hade kunnat shoppat upp hela butiken!! Sen fortsatte shoppingen och sen lunch på stan! Och sen hade vi bestämt oss för att köra en utgång med lite ölhak! Så jag ringer Daniel och hör om han vill följa med som vår guide! Och han hängde glatt med, först en sväng på RockBaren och sedan vidare till Excet, och gud så kul vi hade. Vi röjde dansgolvet!!! Kom hem 5.30 imorse, precis så som en rolig lördagkväll ska vara!

En glad FrökenFlorist


Elin och Daniel i kön till Excet


Jag tror att bilderna kan tala om hur otroligt underbar denna helgen har varit! Fredag då vi fick se så mycket, och shoppingen igår och vilken utekväll! TACK, säger jag bara!

//Fröken FLoRist!!

Kommentarer
Postat av: Elin

Haha bilden på oss två från fredagen - kika mellan oss! (Mina bomullsrondeller ligger på soffan) Tack så mycket kära vän! Joooråå såatteeeee!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback