Jag är så effektiv!

Japp, idag är en bättre dag! Lite kloka ord och pepp från min kära mor och mina tankar är genast på bättre humör. Men som LM sa, man får ha dåliga dagar. Och imorse vaknade jag med en lapp bredvid mig där det stod, du är snygg och bäst! Och vips så hade jag ett leende på mina läppar!

Idag har jag varit effektiv, först jobbat sen hem och lagat mat. Sedan tränat och betalat räkningar och sorterat in papper! Så snart är det dags att hoppa i säng och läsa lite innan mötet med John Blund! Jobbar till kl 13 imorgon sedan är det tvättstugan som gäller, och att städa! Jag klarar inte av att ha de lite dammigt, så imorgon blir det städning :)

På söndag kommer även mamma och pappa :) MYS! Kommer bli super skoj med sällskap! Och på onsdag ska vi ev åka till Gekås. Hihi..

Allt är verkligen så himla rörigt just nu. Inget är som vanligt, inte ens spårvagnarna går som vanligt. Eller rättare sagt dom går inte alls, så nu får jag åka buss några hållplatser för att sedan åka spårvagn. Och jag kan säga att det tar mycket längre tid! Inte alls kul! Och på jobbet är det rörigt. Det är så konstigt att halva butiken är "avstängd", man hittar inget och inspirationen är lika med noll. Men nu ska byggkillarna måla hela nästa vecka och sen ska vi får flytta tillbaka igen! Och byggkillarna kommer vi nog inte se röken utav mer, tyvärr! Dom har verkligen varit trevliga, så tråkigt att man inte kan kommunicera med dom som jobbar just nu. Estländare är dom, och dom fick muffins i onsdags. Jag vet inte om Hulken fattade att det var för all hjälp, men han såg då glad ut iaf! Ja jag är knäpp som gav dom muffins, men dom hade verkligen slitit som djur och utan dom så vet jag inte hur de hade gått!

Ja, läsa bok var de ja... God natt!
//Fröken FLoRist!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback