Mör överallt.

Japp idag är kroppen mör. Igår flyttade vi allt i butiken till gården och bakredelen av butiken. Så nu kan pålningskillarna påla det sista :) Och dom grabbarna är bra starka kan jag lova! Dom hjälpte oss att bära alla grejer och ja vi va kanske lite taskiga och sa åt dom att bära allt som va sjukt tungt! Typ som pappersrullar osv. En av killarna går nu under namnet Hunken... och den andra för röda örat. Men de är bara för att han jämt har röda hörselkåpor. Så synd att killarna inte snackar varken svenska eller engelska. Lite svårt att tacka dom. Men jag hoppas verkligen att dom förstod. Och jag och chefen bestämde idag att vi ska bjuda dom på fika, och tar inte hon tag i det hela så gör jag de!

Idag efter jobbet så har jag städat, och gud så skönt de va kan jag säga! Älskar ordning och reda!!  Och jag har några fler idéer för lägenheten nu. Men dom får nog mamma och pappa vara med och hjälpa till lite på!

Imorgon är det söndag, och jag är ledig. Blir en fika på stan med Carin och sen är jag lite sugen på att baka något. Kanske någon kaka eller muffins. Vi får se, är det dåligt väder blir det nog garanterat de. Om det är fint ska jag ta med mig min tjocka bok och sätta mig någonstans!

Nu är det dags för mys!

//Fröken FLoRist!!

Kommentarer
Postat av: jenny

Låter som en bra söndag. .

Jag vill också baka. . men det slutar med att jag äter upp det bara =P inte bra hehe


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback