Begravningsvecka

Jaa, detta har varit en riktig begravningsvecka. Massa begravning! Igår gjorde jag en kista med bara longiflorum och murgröna. Fotade den aldrig för jag blev inte nöjd med den :P Och efter de gjorde jag 5 lågadekorationer!!! Jag som inte alls gillar låga dekorationer! Men dom blev faktiskt bra! :) Sen att blommorna va ganska tråkiga de va ju som de va!
En kollega gjorde en kista med bara mårbacka pelargoner, såååå himla fin!Idag har jag bara snittat en massa, massa massa rosor, och herregud så trött man blir på att bara snitta rosor alltså!
Men men, de är ju sånt som måste göras det med :)

Har även gjort en väldigt enkel brudbukett, och jag förstår inte men jag måste lära mig att fota bättre med mobilen för dom ser så skeva ut alla bilder och grejer. Här kommer iaf en bild på den... vet inte riktigt vad jag tycker? Men men bara kunden blir nöjd så :)


Tycker mest att det är brudslöjan som syns, aja...

Imorgon är det lördag och då jobbar jag endast några timmar sen är det SEMESTER som gäller!!!:) Åker till dalarna imorgon, så nu har jag inte tid att sitta här och skriva mer.  Ska packa klart och sen dammsuga!

Ta hand om er, så hörs vi nästa gång när jag är i Dalarna!

//Fröken FLoRist!!


Kommentarer
Postat av: Elin

Guuud vad bra kistan blev!! Skitläcker!

Brudbuketten blev jättefin, men jag gillar verkligen inte rosorna.. Har aldrig gjort.. :/ Åå snart äruju hemma ju!! Hihihiih!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback