En mysig onsdag

Jag vaknade imorse och hörde hur det regnade, och jag kurade ihop mig lite extra och somnade om ett tag till :) Och sen har jag gått runt i pjamas tills nu.. Ibland är de så skönt att inte ha några måsten..

Igår va vi ut med jobbet, vi hamnde först på Incontro med fördrink och sen underbart god mat! Ni som bor i Göteborg måste gå dit och sätta er i bardelen och prova deras pizza! Sedan åkte vi upp till Heaven23, och åt efterrätt. Sen kunde man rulla hem kan jag säga! Utsiktet från Heaven23 är ju inte helt fel! De hela va en trevlig kväll! Kul att göra något annat med kollegorna! Och sorry mamma för att jag ringde och väckte dig när jag trodde jag skulle bli överfallen och rånad på vägen hem! Ibland är de inte bra att tänka för mycket.

Idag ska jag pyssla hemma, börja packa lite. De är ju trots allt ganska mycket som ska med hem. På eftermiddagen blir det en sväng in till stan för att växla pengar och sedan ska jag möta upp Lina för en fika och lite shopping :)

På tisdag mina vänner så kommer jag till sthlm!!!! Tisdagkväll närmare bestämt. Och jag stannar till torsdag eftermiddag! Så de är bara att boka tid om ni vill ses;) Hehe nejvars jag vill träffa och umgås med såååå många som möjligt! :) Ser verkligen fram emot min lilla tripp, det bor så många männiksor i Sthlm som jag saknar! Endel vet om det och andra vet det nog inte!

Ta hand om er!

//Fröken FLoRist!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback