Glad Midsommar!!

Mina dagar i Stockholm var helt otroligt roliga, och det va himla kul att träffa alla igen! Och tack Linda-Marie och Joakim för att jag fick bo hos er :)
På tisdagen käkade jag middag med LM,Rima och Jenny jag käkade på tacobar :) Saknar mitt kära tacobar!!!

På onsdagen blev det stan och bara flanera runt, och gick till mitt gamla jobb. Kändes konstigt att vara tillbaka. LM och jag köpte en massa muffins på älskade muffinsfabriken vid skanstull! Vi hade beslutsågest så vi köpte 5 st!! Sen hem till LM och hade myskväll med god mat och trevligt sällskap.

Sen blev det torsdag och dags att åka "hem" och för att vara ärlig så kändes det skönt att lämna sthlm, jag saknar ju självklart alla underbara människor där, men sthlm är inget för mig. Sthlm ger mig ångest, och det är en ångest jag inte vill ha. Götet är bra för mig och där trivs jag, jag önskar bara att alla underbara människor i sthlm kunde bo hos mig i götet. Älskar er alla!

Ja, idag är det midsommarafton och det regnar lite till å från. Och jag känner mig seg och inte alls på humör. Mina föräldrar är bortbjudna ikväll och jag följer med, jag har inte lust att hitta på nått annat. Känns som att man måste fira eller göra något bara för att det är midsommar och de har jag inte alls lust med...

Nästa vecka hoppas jag solen tittar fram, annars blir det till att gå och sola mer solarium. Ska leta efter lite recept oxå, för på fredag ska jag ha middag med lite vänner :) Trevligt trevligt!!

Nej, de är väl dags att försöka leta på lite kläder och ta mig i kragen!

Trevlig midsommar på er alla!!

//Fröken FLoRist!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback