Måndag

Och jag har varit ledig, i detta kanon väder! Och gud vad jag har njutit!!! Imorse donade jag lite hemma och va iväg och handlade en sväng! Sen ville jag inte vara inne en sekund till, utan tog med mig min bok och åkte in till hamnen och satt där i flera timmar och bara njöt! Finns det något finare än Göteborgs hamn? Kan nog inte tro de?

Kom en Paddan båt och åkte förbi med massa turister, kommer ihåg när vi åkte den när jag va liten! Skulle verkligen vilja åka den igen.. det såg så himla mysigt ut.. någon som vill med?

Tillslut så började magen att kurra så jag begav mig hemåt och donade med lite mat. Och sen kom jag fram till att jag ville ut på en powerwalk så ja de va bara på med så lite kläder som möjligt och musik i öronen och sen bara gå! Och gå och gå och gå! Hur skönt som hellst va de! :)

Nu är de jobb som gäller hela veckan. Eller ja jag är ju ledig lördag och söndag för då är det stängt :) Men veckorna bara springer iväg. Jag jobbar bara 9 dagar till sen är det SEMESTER!!!!

Nu ska jag kurera min hals som inte alls mår bra, jag vet inte vad jag är allergisk mot riktigt men de sätter sig lixom i halsen! De är inte alls skoj, och nu med sommaren så kommer ju alla skavsår jag har några att plåstra om!

Ta hand om er mina kära små läsare!
//Fröken FLoRist!!Jag gråter inte längre för att jag är ledsen, jag gråter nu mera av ren lycka! Tänk vad mycket livet har att ge!


Kommentarer
Postat av: jenny

har du frågat fotografen om du får låna kortet? ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback