Onsdag, för de är väl de idag?

Jag har ingen koll på veckodagarna nu mera.. Jag ser det som ett resultat på att jag nu kopplar av. Dom senaste dagarna har jag inte känns någon symptom alls av min lappsjuka, och ni ska bara veta hur otroligt skönt de är!

Just nu sitter min kära mor och jag på balkongen och glassar. Såååå skönt! Igår gick vi kanotleden och fy fasen va med vatten de är i älven just nu! Idag gick vi tråbacken runt, och ja de va kanske inte lika fint, men ack så skönt de va med en riktig promenad.

Igår va jag ut och åt med Elin och hennes vänner på Kingen, och maten va hur dålig som hellst! Och egentligen är man dum nog som inte säger till, men men...

Det som är så roligt med att vara här uppe är att höra alla snacka dalmål, jag kanske borde snacka mer dalmål jag med? Och så kul att gå på stan eller att handla, för om man träffar någon man känner igen så antingen hejar dom glatt och frågar hur de är eller så låtsas dom om att dom inte känner igen mig längre. Men men så är det när man kommer från en liten stad, jag tror att många inte känner igen mig längre, jag har ju trots alla ändrat mig lite sedan högstadiet och jag ska väl erkänna att jag inte heller känner igen alla.


Morgondagens planer, joo jag ska klippa mig och ja, njuta utav att vara ledig . Hehe...


Må väl! (Och tack brorsan för att du lät ditt skämt bara vara ett skämt)


//Fröken FLoRist!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback