En rolig dag på jobbet..

Åh de är så kul att skylta om!! Idag har butiken fått sig ett lyft! Och imorgon blir det till att åka till partihallarna och hjälpa Anita med att handla! Huuur kul som hellst! Loooove it!

Det springer runt massa snygga arbetare på jobbet oxå. Idag va de en ganska gullig rörmokare. Han satte på en kran med vatten och sa till mig att den skulle stå på för att han skulle gå ner i källaren och höra om han hörde vattnet för att han inte visste vart avloppet gick! Och efter ett tag så hör jag hur vattnet svämmar över och går och stänger av kranen. Efter en stund kommer han tillbaka och jag säger lite snällt att de svämmade över och att jag va tvungen att stänga av, visst säger han å frågar vart vi har våra toaletter, jag visar honom dom och går och gör mitt..Och efter ca 45 min kommer han tillbaka och frågar om han ska städa upp efter sig, för att de va hans fel att vårat golv va helt blött, tycker att de va ganska gulligt av honom att komma å fråga. Men jag lovade att jag skulle städa upp(jag hade ju redan lagt massa tidningar på golvet) och han frågade ännu en gång om de va okej. Allt blev nog kanske lite gulligare eftersom att han va ganska söt.....

Idag har jag oxå äntligen köpt nya hörlurar, måste ju förbereda mig inför tågresan till strängnäs på fredag! Åh vad jag längtar! De är en himla tur att dagarna går så fort. Eller så är det för att jag har så mycket att göra hela tiden! :)

Och snart är det dags att flytta oxå :D

Nej nu ska jag kolla på advokaterna!
Trevlig måndag!

//Fröken FLoRist!!

Kommentarer
Postat av: Ellinor&Emilia

JAAAAAAA Snart är det dags=D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback