Flytten!

Japp nu har jag flyttat! I fredags efter jobbet så åkte jag och hämtade nyckeln och sen till gamla lägenheten och där väntade Fredrik,Mli och Daniel. Så de va bara att börja bära in grejer i den stora bilen som dom fixat. Vi hade tömt lägenheten på 55 min! Daniel höll koll på tiden! Och sedan bar de iväg till min nya lägenhet :) Och bära bära och bära, hela flytten tog 2 timmar, grattis till oss som va så duktiga! När väl hjälpen hade åkte så återstod problemet var är min tandborste? Jag lyckades hitta den i all röra som tur va!

Igår jobbade jag och sedan bar de av till gamla lägenheten för att städa, jag hade ju varit så duktig och börjat städa lite :) Men jag och Mli kämpade på i några timmar, vi tog en liten paus och åt pizza utan bestick på mitt skitiga köksgolv. Sen städades de och vi packade in alla städgrejer och åkte till min nya fräscha lägenhet. Och när vi väl kom hit så kände vi för att packa upp. Vi grejade ända fram till 23:30 och kom på att klockan skulle ju ställas fram en timme... Min bror hämtade upp Mli och jag fick min sköna nattsömn och imorse när jag vaknade så visade de sig att jag endast hade 4 kartonger kvar att packa upp. Så nu är alla kartonger uppackade och är nu i källarförrådet. Skönt med lite ordning och reda igen. Nu ska det bara piffas lite och jag ska känna efter hur jag vill möblera eftersom denna lägenheten är sjuuuukt stor.
Kommer nog en bild när allt är klart, så att ni får se hur jag har det.

Nej nu kallar faktiskt sängen, jag är hur trött som hellst och jobbet kallar imorgon!

Hur tänker killar egentligen, vore rätt intressant att hoppa in i deras huvuden för en dag, någon som håller med?

Ta hand om er!
//Fröken FLoRist!!

Kommentarer
Postat av: Elin

Vad härligt det låter!! Jag önskar att jag var lika ivrig som du, en annan lever fortfarande i kartonger efter ett år.. :/ Jag längtar tills jag får se nya lyan live! Vi får ta och planera in en helg snart.. Och angående det där sista - jag håller med fullständigt. :P

Postat av: Christina & Ängla

Jo, jag håller med dej, vill oxå veta hur dom tänker. =)

2009-03-30 @ 18:15:35
URL: http://anglasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback